Laserpuhdistus

Haluatko puhtaat pinnat nopeasti, tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti? Tutustu laserpuhdistuspalveluihimme ja anna pinnoillesi uusi loisto!

Laserpuhdistus on huippuluokan tekniikka, joka poistaa pinttymät, maalit, ruosteet ja muut epäpuhtaudet pinnoilta hellävaraisesti ja tarkasti. Unohda perinteiset puhdistusmenetelmät ja valitse moderni ja innovatiivinen ratkaisu, joka säästää aikaa ja resursseja. Laite on helposti liikuteltava ja voidaan kuljettaa myös asiakaskohteisiin.

Säästä vaivaa ja anna ammattilaistemme huolehtia puhdistuksesta puolestasi. Laserpuhdistus on nopea, tehokas ja ympäristöystävällinen vaihtoehto perinteisille menetelmille.

Ota yhteyttä ja varaa laserpuhdistuspalvelumme jo tänään – anna pinnoillesi parasta hoitoa ja tee vaikutus puhtaudella! Say goodbye to traditional cleaning methods with laser technology!

Ota yhteyttä ›

Laserpuhdistuksen käyttökohteita

Laserpuhdistus on monipuolinen ja tehokas menetelmä, jota voidaan käyttää monilla eri aloilla ja erilaisissa käyttökohteissa. Joitakin yleisimpiä käyttökohteita laserpuhdistukselle ovat:

Teollisuus

Teollisuusalalla laserpuhdistus voidaan hyödyntää esimerkiksi metalli- ja muoviosien puhdistuksessa ennen maalausta, hitsauksen tai pinnoitteen levitystä. Se voi poistaa öljyä, ruostetta, maalia ja muita epäpuhtauksia pinnalta, mikä parantaa osien lopullista laatua ja kestävyyttä.

Historiallisten rakennusten ja monumenttien puhdistus

Laserpuhdistus on tehokas menetelmä likaisten, sammaloituneiden tai vaurioituneiden kivipintojen puhdistamiseen, kuten historiallisten rakennusten, monumenttien ja veistosten puhdistamiseen.

Auto- ja lentokoneteollisuus

Laserpuhdistusta voidaan käyttää autojen ja lentokoneiden osien, kuten moottorien, runkojen ja siipien puhdistamiseen. Se voi poistaa öljyä, rasvaa, maalia ja muita epäpuhtauksia tehokkaasti. Tehokas menetelmä hienojen tai monimutkaisten rakenteiden, kuten pienien osien, reikien ja kulmien, puhdistamiseen, joissa perinteiset menetelmät voivat olla hankalia tai epäkäytännöllisiä.

Lääketieteelliset laitteet

Laserpuhdistus on hyödyllinen lääketieteellisten laitteiden, kuten instrumenttien, implanttien ja protetiikan puhdistamisessa ja desinfioinnissa.

Elektroniikkateollisuus

Laserpuhdistusta voidaan käyttää elektroniikan osien, kuten piirilevyjen ja komponenttien, puhdistamiseen ennen kokoonpanoa. Se voi poistaa juotostahroja, fluxia ja muita epäpuhtauksia tarkasti ja tehokkaasti.

Rakennukset ja julkisivut

Laserpuhdistus on tehokas menetelmä myös noen ja graffitien poistamiseen erilaisilta pinnoilta. Noki voi muodostua esimerkiksi rakennuspalon seurauksena ja se voi olla hankala poistaa perinteisillä puhdistusmenetelmillä. Laserpuhdistuksen avulla noki voidaan poistaa tehokkaasti ja tarkasti erilaisilta pinnoilta, kuten metallista, lasista, puusta ja kivestä, ilman että pinta vahingoittuu. Myös julkisivujen graffitien poistaminen on mahdollista.

Pyydä tarjous

Soveltuu erilaisille materiaaleille

Laserpuhdistus on tehokas menetelmä monenlaisten materiaalien puhdistamiseen. Joitakin yleisimpiä materiaaleja, joita voidaan puhdistaa laserin avulla, ovat:

Metallit: kuten teräs, alumiini, kupari, ruostumaton teräs ja titaani. Laserpuhdistus voi poistaa ruostetta, maalia, öljyä, hitsausjäämiä ja muita epäpuhtauksia metallipinnoilta.

Muovit: kuten PVC, polypropeeni, polyetyleeni ja muut muovimateriaalit. Laserpuhdistus voi poistaa maalia, liimaa, tahroja ja muita epäpuhtauksia muovipinnoilta.

Kivet ja keramiikka: kuten marmori, graniitti, kalkkikivi ja posliini. Laserpuhdistus voi poistaa likaa, sammalta, homekasvustoja ja muita epäpuhtauksia kivi- ja keramiikkapinnoilta.

Puu: Laserpuhdistus voi poistaa maalia, vernissaa, liimaa ja muita epäpuhtauksia puupinnoilta ilman, että se vahingoittaa puun rakennetta. Soveltuu myös noen poistoon.

On tärkeää huomioida, että eri materiaalit voivat edellyttää erilaisia laserparametreja ja -asetuksia puhdistusprosessin onnistumiseksi. Tarkat puhdistustulokset riippuvat myös materiaalin ominaisuuksista ja pinnan tilasta. Ennen laserpuhdistuksen aloittamista on suositeltavaa tehdä testejä varmistaakseen optimaalisen puhdistustuloksen.

Kysy lisää

Toimintaperiaate

Laserpuhdistus perustuu korkean energian laserpulssien käyttöön pintojen puhdistamisessa. Menetelmässä laserpulssit kohdistetaan pintaan, jolloin ne absorboidaan likaan, maaliin, ruosteeseen tai muihin epäpuhtauksiin. Tämä aiheuttaa epäpuhtauksien lämpenemisen ja haihtumisen, jolloin ne poistuvat pinnalta.

Laserpuhdistus on erittäin tarkka ja tehokas puhdistusmenetelmä, joka ei vahingoita itse pintaa. Laserpulssien energiamäärää ja kestoa voidaan säätää tarpeen mukaan, mikä mahdollistaa erilaisten materiaalien puhdistamisen. Menetelmä on myös ympäristöystävällinen, koska se ei vaadi kemikaaleja eikä jätä jätettä tai jäämiä pinnalle.

Ota yhteyttä

Ennen laserpuhdistusta

Laserpuhdistuksen jälkeen

Miten voimme auttaa?

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Pyydä tarjous