Projektikonsultointi

Teollisuuden projektit ympäri maailman turvallisesti ja määritelmien mukaisesti maaliin yli 15 vuoden kokemuksella. Voit luottaa osaamiseemme projektikonsultoinnin osalta muun muassa mekaanisessa asennusvalvonnassa, työmaa- ja turvallisuusvalvonnassa sekä kunnossapidon kehitystöissä.

Koko toimintamme perustuu asiakkaamme kannalta parhaan ratkaisun löytämiseen.

Mekaaninen asennusvalvonta

Mekaaninen asennusvalvonta kattaa merkittävän osan toiminnastamme. Tehtävämme on viedä laiteasennusprojektit tehokkaasti läpi tuotantolaitoksen koosta tai maantieteellisestä sijainnista riippumatta. 

Huolehdimme projektin kulusta vaatimusten ja aikataulun mukaisesti suunnittelusta lopputarkastukseen. Pitkän kokemuksen koulima kokonaisuuksien hallinta ja joustava reagointi yllättävissäkin tilanteissa ovat vahvuuksiamme, sujuvaa yhteydenpitoa asiakkaaseemme unohtamatta. 

Varma yhteistyökumppani suurteollisuusprojekteihin – ota yhteyttä!

Pyydä tarjous

Työmaa- ja turvallisuusvalvonta

Turvaa työympäristöön: tarjoamme työmaa- ja turvallisuusvalvontaa teollisuuskohteisiin niin Suomessa kuin maailmanlaajuisestikin.

Valvonnalla varmistetaan, että asetetut tavoitteet toteutuvat voimassa olevien standardien mukaisesti. Olemme keskittyneet erityisesti työ- ja koneturvallisuuteen. 

Kaikki valvontakokonaisuudet suunnitellaan asiakkaamme tarpeita vastaaviksi. 

Kysy lisää

Miten voimme auttaa?

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Pyydä tarjous